Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Актуальні питання із засідання 52-ї сесії Славутицької міської ради

У залі засідань виконавчого комітету під головуванням міського голови Юрія Фомічева 25 січня відбулося друге засідання чергової, 52-ї, сесії Славутицької міської ради, на розгляд якої було винесено 44 питання. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2019 рік у рамках «Стратегічного плану...

У залі засідань виконавчого комітету під головуванням міського голови Юрія Фомічева 25 січня відбулося друге засідання чергової, 52-ї, сесії Славутицької міської ради, на розгляд якої було винесено 44 питання. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2019 рік у рамках «Стратегічного плану соціально-економічного розвитку міста Славутич до 2020 року» доповідав начальник управління економіки та соціального розвитку міста Іван Величковський.

Також депутати затвердили міські програми: участі Славутицької міської ради в роботі об’єднань органів місцевого самоврядування на 2019 рік; відшкодування частини суми кредиту, залученого фізичними особами, об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків на впровадження енергозберігаючих заходів на 2019 рік.

У нових редакціях прийняті такі програми: розвитку інформаційного простору, комунікацій із громадськістю та промоції м. Славутич на 2017−2020 роки; фінансової підтримки ветеранських організацій міста на 2016−2020 роки; будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів інфраструктури м. Славутич на 2019 рік.

Депутати внесли зміни до міського бюджету; програми забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста на 2019 рік. Розглянули питання щодо широко обговорення переліку об’єктів, котрі фінансуються за проектом ЦСВЯП. Запропоновано в лютому провести “круглий стіл” з даного питання. Затверджено «Перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради».

Надана згода на безоплатне прийняття в комунальну власність територіальної громади міста спортивного обладнання та технологічних комплектуючих для облаштування футбольного поля.

Для вирішення питань реалізації прав співвласників на володіння та користування спільним майном, належне утримання багатоквартирного будинку та прибудинкової території на зборах з питань об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (надалі − ОСББ) та управління багатоквартирними будинками, прийнято рішення про делегування повноваження представляти інтереси територіальної громади як співвласника багатоквартирних будинків, у яких окремі квартири та/або нежитлові приміщення не перебувають у приватній власності, на зборах із питань створення та діяльності ОСББ або визначення форми управління багатоквартирним будинком завідуючій відділом з питань житлово-комунального господарства, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження виконавчого комітету Славутицької міської ради Болдирєвій Альоні Дмитрівні та головному спеціалісту цього відділу Козленко Ірині Петрівні.

Додало емоцій у сесійній залі звернення мешканців будинку №1 Київського кварталу щодо визначення управляючої компанії.

Також у цей день прийняті рішення Славутицької міської ради про затвердження істотних умов енергосервісних договорів за об’єктами енергосервісу – будівель Славутицьких загальноосвітніх шкіл № 1 та №3.
До складу Госпітальної ради Чернігівського госпітального округу затверджено наступні кандидатури:

Грушецька Тетяна Валентинівна – депутат Славутицької міської ради; Ладижев Олексій Леонідович – головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради;

Шуригіна Наталія Миколаївна – начальник відділу охорони здоров’я Славутицької міської ради.

Традиційно у цей день була розглянута і низка земельних питань. Секретар міської ради Володимир Борисов звернув увагу приватних підприємців на недопущення продажу спиртних напоїв та цигарок неповнолітнім. На жаль, такі факти фіксуються, і рада буде пропонувати розірвати угоди на оренду землі з власниками торговельних точок.

На завершення сесії було заслухано заяви депутата Олени Радченко щодо висновків громадської комісії про коригування тарифів на централізоване водопостачання й водовідведення та про налагодження системи опалення у будинках.

Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: