Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У 2018 році працевлаштовано майже тисяча славутичан

Протягом минулого року кількість осіб, працевлаштованих за сприяння й направлення Славутицької міської філії Київського обласного центру зайнятості, становила 821 особу. Про це повідомили у вказаній філії. «На 19%, порівняно із 2017 роком, збільшилась і кількість роботодавців, що співпрацювали з філією. Зокрема 170 роботодавців...

Протягом минулого року кількість осіб, працевлаштованих за сприяння й направлення Славутицької міської філії Київського обласного центру зайнятості, становила 821 особу. Про це повідомили у вказаній філії.  «На 19%, порівняно із 2017 роком, збільшилась і кількість роботодавців, що співпрацювали з філією. Зокрема 170 роботодавців поповнили базу вакансій на 1,2 тисячі пропозицій роботи», − зазначає директор Славутицької МФ КОЦЗ Валентина Надточій.

Середній розмір заробітної плати по запропонованим вакансіям становив 5648 грн. З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців за сприяння обласної служби зайнятості 898 безробітних осіб за весь минулий рік проходили професійне навчання.

Найбільш поширеними професіями, які здобули безробітні, є такі: водій тролейбуса, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, тракторист, водій автотранспортних засобів, візажист, манікюрник, швачка, кондитер, водій навантажувача та інші.

Одним із основних видів тимчасової зайнятості населення є організація громадських та інших робіт тимчасового характеру. У 2018 році до участі в таких роботах за направленням Славутицької міської філії залучено 168 осіб.

Серед пріоритетних напрямків роботи Київської обласної служби зайнятості щодо сприяння зайнятості населення є розвиток підприємницької ініціативи серед безробітних, завдяки якому вони повертаються до продуктивної праці. Як приклад, за рахунок виплати одноразової допомоги з безробіття для зайняття підприємницькою діяльністю колишня безробітна славутичанка започаткувала власну справу.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Київського обласного центру зайнятості за телефоном (044) 296-78-06.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: