Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До уваги авторів переможців проектів Бюджету часті 2018!

У березні 2019 року почнеться активний етап реалізації проектів Бюджету участі. До уваги авторів переможців проектів Бюджету часті 2018! У лютому місяці цього року на сесії Славутицької міської ради планується затвердження бюджетного розподілу коштів між розпорядниками коштів відповідно до визначених сум проектів-переможців...

 
У березні 2019 року почнеться активний етап реалізації проектів Бюджету участі

До уваги авторів переможців проектів Бюджету часті 2018!

У лютому місяці цього року на сесії Славутицької міської ради планується затвердження бюджетного розподілу коштів між розпорядниками коштів відповідно до визначених сум проектів-переможців.

Після затвердження змін до міського бюджету Славутича відповідно до даного розподілу та оприлюднення їх у місцевій газеті, розпорядники коштів повинні внести та зареєструвати зміни до своїх бюджетних розписів та затвердити оновлені кошториси, в яких вже будуть враховані кошти для реалізації проектів та зареєструвати їх в Управлінні державної казначейської служби України у м. Славутичі київської області.

Тільки після цього розпорядники коштів зможуть почати активну роботу щодо реалізації проектів-переможців.

Просимо усіх авторів поставитися з розумінням до такого довгого шляху, оскільки бюджетні установи працюють виключного за правилами чинного законодавства.

Маємо надію, що вже у березні 2019 року почнеться активний етап реалізації проектів.

За додатковою інформацією та з пропозиціями щодо покращення процесу Бюджету участі звертайтеся за телефонами 2-22-50, 050-353-11-35 або на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.com та безпосередньо до Офісу підтримки громадських ініціатив за адресою проспект Дружби Народів, 7 (БК «Енергія», ІІ поверх).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: