Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Назад у 1986-ий. HBO показав перші кадри серіалу про Чорнобиль

Чорнобиль - п'ятисерійний мінісеріал, створений спільно телеканалами HBO і Sky, розповідає історію аварії на Чорнобильській атомній електростанції у 1986 році. Прем'єра серіалу відбудеться в травні цього року. Головні ролі в ньому грають номінант премії Еммі Джаред Харріс (Корона, Божевільні), Стеллан Скарсгорд...

 
 

Чорнобиль - п'ятисерійний мінісеріал, створений спільно телеканалами HBO і Sky, розповідає історію аварії на Чорнобильській атомній електростанції у 1986 році.

Прем'єра серіалу відбудеться в травні цього року. Головні ролі в ньому грають номінант премії Еммі Джаред Харріс (Корона, Божевільні), Стеллан Скарсгорд (Меланхолія, Розумниця Уілл Хантінг) і номінант Оскар Емілі Уотсон (Хіларі і Джекі, Розсікаючи хвилі).

Джаред Харріс виконує роль Валерія Легасова, провідного радянського фізика-ядерника. У складі команди реагування він одним з перших усвідомив масштаби катастрофи. Стеллан Скарсгард грає радянського віце-прем'єра Бориса Щербину, якого Кремль призначає керувати урядовою комісією з питань Чорнобиля в перші години після аварії. Емілі Уотсон - Уляну Хомюк, радянського фізика-ядерника, яка намагається зрозуміти, що призвело до чорнобильської катастрофи.

 

Джаред Харріс в ролі фізика-ядерника Валерія Легасова
Джаред Харріс в ролі фізика-ядерника Валерія Легасова
Стеллан Скарсгард в ролі віце-прем'єра Бориса Щербини
Стеллан Скарсгард в ролі віце-прем'єра Бориса Щербини
Емілі Уотсон в ролі фізика-ядерника Уляни Хомюк
Емілі Уотсон в ролі фізика-ядерника Уляни Хомюк

Автор сценарію і виконавчий продюсер серіалу Чорнобиль - Крейг Мейзін (Білосніжка і мисливець 2), режисер Юхан Ренк (Пуститится берега).

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: