Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

За досвідом − до Латвії

У латиських містах Рига та Елгава для 19-х підписантів Проекту ЕС «Угода мерів – схід щодо клімату й енергії» із шести країн Східного партнерства (Азербайджан, Бєларусь, Вірменія, Грузія, Молдова, Україна) з 18 по 22 березня й була організована учбова програма «Від міста до міста». Мета програми – підвищення потенціалу міст у галузі розробки і впровадження...

 

У латиських містах Рига та Елгава для 19-х підписантів Проекту ЕС «Угода мерів – схід щодо клімату й енергії» із шести країн Східного партнерства (Азербайджан, Бєларусь, Вірменія, Грузія, Молдова, Україна) з 18 по 22 березня й була організована учбова програма «Від міста до міста».

Мета програми – підвищення потенціалу міст у галузі розробки і впровадження політики сталого енергетичного розвитку та клімату, вивчення досвіду партнерів із країн Східної Європи. Учасники програми були відібрані відповідно до певних критеріїв та за результатами проведеного відкритого конкурсу з урахуванням особистої мотивації, готовності отримати практичні знання.

Серед переможців конкурсу − і міський голова Славутича Юрій Фомічев. Відповідно до запропонованої програми мери міст ознайомляться з діяльністю Енергетичного агентства Риги, концепцією «Розумне місто – Рига», принципами програми реновації, підвищенням енергозбереження у житлових будинках, оптимізацією системи централізованого теплопостачання, локальним виробництвом енергії, єдиною інформаційною базою, системою реєстрації муніципальних послуг, забезпеченням вуличного освітлення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: