Завантаження ...

Британські фахівці на ЧАЕС

Британські фахівці пройшли на ЧАЕС навчальний курс з ліквідації наслідків аварій на АЕС. Експерти ДСП ЧАЕС провели навчальний курс для учасників британської програми «Nuclear Graduates». Зокрема, учасники програми відвідали оглядовий павільйон об’єкта «Укриття», енергоблок № 3 Чорнобильської АЕС, сховище відпрацьованого ядерного палива № 2, а також прослухали...

Британські фахівці пройшли на ЧАЕС навчальний курс з ліквідації наслідків аварій на АЕС

Експерти ДСП ЧАЕС провели навчальний курс для учасників британської програми «Nuclear Graduates». Зокрема, учасники програми відвідали оглядовий павільйон об’єкта «Укриття», енергоблок № 3 Чорнобильської АЕС, сховище відпрацьованого ядерного палива № 2, а також прослухали лекції щодо причин аварії на ЧАЕС, спорудження об’єкта «Укриття» і НБК та сучасного стану ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

«Надзвичайно важливо, щоб міжнародна спільнота мала можливість отримувати фахові знання та досвід з першого джерела. А також могла у повною мірою ознайомитись із перспективами розвитку зони відчуження», - повідомляє начальник відділу з міжнародного співробітництва та зв’язків з громадськістю ДАЗВ Катерина Павлова.

За словами фахівців ДСП ЧАЕС, досвід України у подоланні наслідків аварій на атомних електростанціях – унікальний і важливий для наступних поколінь атомників з усього світу. Поширення достовірних знань про причини цієї аварії та шляхи боротьби з її наслідками необхідне для недопущення подібних катастроф у майбутньому.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия